12 Ekim 2013 Cumartesi

Template Monster’dan Premium Temalar Çekilişle Ücretsiz!

template-monsterÜnlü premium web şablonları sitesi TemplateMonster.com’un Türkiye ekibi ile ortak çalışmamız sonucunda bir çekiliş düzenleyerek kazananlara ücretsiz tema hediye edeceğiz. Siz de eğer bir site sahibi iseniz Template Monster’dan ücretsiz olarak bir Premium tema sahibi olabilirsiniz. Hem de ister Joomla, Drupal ister WordPress temalarından veya isterseniz diğer tüm web şablonlarından bir tanesini seçebilirsiniz.
Eğer Weblopedi.net ile siz de bir Premium temayı ücretsiz olarak kazanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken çekilişimize katılmak. Hatta 2 hafta sürecek bu süreçte çekiliş hakkınızı ve dolayısıyla da kazanma şansınızı katlayarak arttırabilirsiniz.

Çekilişe Nasıl Katılabilirsiniz?

Çekilişe katılmak için bu konumuz altından yorum yazarak neden premium bir temaya ihtiyaç duyduğunuzu bizimle paylaşabilirsiniz. Örneğin kendime bir müzik blogu açacağım ve bunun için bir temaya ihtiyacım var gibi bir yorum yazabilirsiniz. Bunu yazmanız size 1 çekiliş hakkı kazandıracaktır. Bu yorumu yazmadan önce aşağıdaki adımları da uygulayıp bizimle paylaşırsanız eğer çekiliş hakkınızı arttırabilirsiniz:
1. Twitter hesabınızda “@weblopedi ‘den ücretsiz tema alacağım çünkü…” şablonunu kullanarak kendi nedeninizi yazıp paylaşırsanız eğer bu size +1 çekiliş hakkı daha kazandıracaktır. Bu paylaştığınız Tweet’in linkini lütfen yukarıdaki yorumu yazarken sonuna ekleyin.
2. Bir blog yazısı yazıp ücretsiz dağıttığımız temalar hakkında fikrinizi belirtirseniz ve bu konumuza da (http://weblopedi.net/6365-template-monsterdan-premium-temalar-cekilisle-ucretsiz.html) link verirseniz bu size +2 çekiliş hakkı daha verir. Bu paylaştığınız blog yazınızın linkini lütfen yukarıdaki yorumunuza ekleyin.

Nelere Dikkat Etmelisiniz?

1. Biz, sizinle e-mail ile iletişim kuracağımız için bu konumuza yazdığınız yorumlar çok önemlidir. Yorumlara ekleyeceğiniz e-mail adresleri mutlaka doğru olmalıdır.
2. Yorum içeriği olarak dalga geçici, kötüleyici yorumlar kabul edilemez. Bu tür yorumlar yayınlanmayacaktır. Lütfen bu çekilişimizle birlikte eğlenelim.

Çekiliş Nasıl İşleyecek? Kaç Kişiye Ödül Verilecek?

  • Çekilişe katılabilmek için özellikle doğru bir e-mail adresi ile yukarıda belirttiğimiz gibi buraya yorum göndermelisiniz. Bunun dışındaki tweet atma ve blog yazısı yazma tercihe bağlıdır.
  • 13 Ekim Pazar günü saat 16.00′a kadar çekilişe katılımlar alınacaktır.
  • Çekiliş sonucunda 3 kişiye TemplateMonster.com/tr adresinde kullanabilecekleri kod verilecektir ve istedikleri şablonu ücretsiz olarak alabileceklerdir.
  • Alınan katılımlar, herkesin kaç çekiliş hakkı olduğuna göre belli bir sıraya konacak ve numaralandırılacaklardır. Örneğin bir kişinin 4 çekiliş hakkı varsa çekilişe ardışık 4 numaranın sahibi olarak girecektir. Bu numaralandırmalar arasından random.org sitesi ile 3 asıl talihli seçilecektir.
  • Bir kişi, birden fazla kod kazanamaz. Herhangi bir hile yapıldığı tespit edilirse çekiliş dışı kalacaktır.
  • Kazananlar tespit edildikten sonra sitemiz üzerinden açıklanacak ve bize verdiğiniz e-mail adresleri ile iletişime geçilecektir.

Diğer Notlar

  • Çekilişe başvurular 13 Ekim günü saat 16.00′da bitecektir. Bu saate kadar olan başvurular değerlendirilecektir. Başvurular arasından çekiliş yapmak ve kazananları seçmek bayram arefesinde zaman alabilir. Biz yine de bayramdan önce bu sonuçları açıklamaya çalışacağız. Bu süre zarfında sabır göstereceğiniz için teşekkür ediyoruz şimdiden.
  • Her türlü güncelleme ve sonuçlar için bu konuyu takip ediniz.


Kaynak: http://weblopedi.net/6365-template-monsterdan-premium-temalar-cekilisle-ucretsiz.html#ixzz2hWBFXje9

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder